Januari 2019

Editie Nw-Lekkerland & Streefkerk

Voor u ligt de eerste Kantlijn van het nieuwe jaar; vier pagina’s dikker dan de eerste vier edities! Voor 2019 streven we ernaar dat elke volgende Kantlijn voor Nieuw-Lekkerland en Streefkerk nóg een stukje dikker mag worden, met steun van de plaatselijke ondernemers. Daarmee hopen we meer mooie verhalen van mensen en ondernemers uit de regio te brengen. Een goed voornemen dus!
In deze editie zetten we diverse jubilea in het zonnetje. Maar wist u dat er voor de Kantlijn ook een jubileum voor de deur staat? Aankomende april komt Kantlijn 55 uit in Alblasserdam/Kinderdijk en daarmee bestaan we 5 jaar!

Toen we vijf jaar geleden zijn gestart met de Kantlijn, hadden we nooit durven dromen dat we zoveel nummers vol bijzondere verhalen uit zouden brengen, met zo’n leuk team van vrijwilligers. Iedere maand maken we nog steeds met heel veel plezier een nieuwe Kantlijn en sinds een aantal maanden dus ook deze maandelijkse editie voor Nieuw-Lekkerland en Streefkerk.

Woensdag 30 januari verschijnt hij in Nieuw-Lekkerland en vrijdag 1 februari in Streefkerk. Maar kunt u niet wachten? U kunt hem ook heerlijk ontspannen op de tablet, telefoon of computer lezen.

Author: admin

Share This Post On