Februari 2019

Editie Alblasserdam & Kinderdijk

Wintermaand
Met het verschijnen van deze Kantlijn is de eerste maand van 2019 alweer voorbij. De dagen worden langer en lichter en misschien staat er nog sneeuwpret voor de deur.
Op de cover staat Teus van Kooten, hij vertelt uitgebreid over zijn leven als kunstenaar. Verder kunt u lezen over de spectaculaire hobby van Lieke Bouman. Wim Vos is samen met het team van vrijwilligers op zoek naar een goede locatie voor de kledingbank van Alblasserdam. De columnisten schrijven op hun kenmerkende wijze over hun eigen levens en beslommeringen. Al met al weer leuke, inspirerende verhalen en artikelen om te lezen. Wij wensen u veel leesplezier!

In deze Kantlijn staat ook een prachtige metamorfose. De metamorfoses komen tot stand door de inzet van een heel team. Wij zijn blij met onze vaste partners daarin. Helaas neemt Peter Lodder met deze editie als fotograaf afscheid van deze rubriek. Peter, het was heel prettig om met je samen te werken en je hebt heel wat mooie metamorfoses op de foto vastgelegd. Dank je wel daarvoor!

Author: admin

Share This Post On