Wie zijn wij

Van – voor – door

De Kantlijn brengt verhalen

De Kantlijn is een op-en-top regio gerelateerd blad, Van de uitgave voor Alblasserdam en Kinderdijk worden ruim 9200 exemplaren verspreid onder de inwoners en ondernemers en van de uitgave voor Nieuw-Lekkerland en Streefkerk ruim 4400 exemplaren. De Kantlijn is geen nieuwsblad, maar brengt verhalen en voorziet in de lokale behoefte van inwoners die geïnteresseerd zijn in ‘feel-good’ verhalen over mensen, stichtingen, verenigingen en lokale ondernemingen, geschreven voor en door deze doelgroepen zelf. De Kantlijn brengt veelal tijdloze informatie met een positieve toonzetting.

Populair magazine

Door deze positieve en informatieve inhoud is het blad uitgegroeid tot het populairste huis-aan-huis magazine van de regio. De meest ontvangen reacties zijn: ‘Ik lees het boekje van voor naar achter helemaal uit!’ en ‘Het is zo leuk om te lezen, ik spaar ze allemaal.’ De Kantlijn blijft, mede door het handzame formaat, langer op tafel liggen en daardoor krijgen verhalen en advertenties een langere houdbaarheid/doorlooptijd en een hoge attentiewaarde.

Maatschappelijk betrokken

De Kantlijn komt tot stand door de inzet van een team enthousiaste vrijwilligers. Mede door hen en onze adverteerders is het mogelijk om de Kantlijn gratis huis-aan-huis te blijven verspreiden en het saamhorigheidsgevoel te versterken. Zo zijn vrijwilligers en ondernemers via de Kantlijn maatschappelijk betrokken bij Alblasserdam. Met recht een magazine van, voor en door mensen uit onze eigen regio.