Home Tech Hoe ziet de toekomst van video gaming eruit?

Hoe ziet de toekomst van video gaming eruit?

door Mike

Het aantal video gamers begint jaarlijks flink te stijgen. Deze stijging is voornamelijk te danken aan de steeds moderner wordende technologie en de ‘vraag en aanbod’ als het om videogames gaat. Dit maakt de mogelijkheden van video gaming voor de toekomst zeer interessant, ook als investering. Lees de tekst hieronder goed door om te weten hoe de toekomst van video gaming eruit ziet.

Video gaming

De video gaming-industrie blijft zich continu ontwikkelen. Volgens cijfers speelt bijna 20% van alle Nederlanders regelmatig videogames. Denk hierbij vooral aan FIFA, Fortnite en Call of Duty. Redenen om te gamen zijn er genoeg, waaronder:

  • Door te gamen zul je minder gespannen zijn.
  • Je concentratievermogen en focus verbetert.
  • Je kunt sociaal zijn met anderen.

Foto realistisch

De videogames van tegenwoordig zien er steeds realistischer uit. De populariteit van foto realistische games blijft alsmaar stijgen, voornamelijk wanneer je de waarheid haast niet van de gamewereld kunt onderscheiden. We gaan binnenkort een flinke stijging opmerking in het aanbod van foto realistische video games voor gebruikers in verschillende leeftijdsgroepen.

Augmented reality

Ook augmented reality wordt met steeds populairder in de gaming-industrie. De werkelijkheid wordt bij augmented reality namelijk door een andere virtuele wereld vervangen. Het gaat om een ultra moderne wereld waarbij alles mogelijk is. De mogelijkheden om een spel voorzien van augmented reality te spelen zijn eindeloos.

Virtual reality

Door gebruik te maken van een speciale VR-bril kun je de vele voordelen van virtual reality zelf ervaren. Zodra je de bril opzet krijg je toegang tot een geheel nieuwe wereld, waardoor je je eigen realiteit tijdelijk vergeet totdat je de bril weer af zet.

Cloud gaming

Steeds meer mensen maken tegenwoordig gebruik van cloud gaming voor het opslaan van games en resultaten. Je hoeft dankzij je games niet lokaal te installeren op je console of je pc. Je kunt je games namelijk makkelijk en snel online streamen als je voor cloud gaming gaat. Hierdoor bespaar je een hoop ruimte. Een voordeel is dat als je computer crasht of je console defect raakt, je bij cloud gaming wél gedekt bent.

Ook interessant